• Toubro Børneby
    Træningstider Østdjurs 91 Fodbold

Se bilag.

Toubro Børneby

Toubro Børneby ligger i den sydlige del af Norddjurs kommune, solidt placeret mellem Trustrup og Lyngby. Vi er 8 dagplejere, vuggestue, børnehave, SFO og skole fra 0.-6. klasse under ét og samme tag. Det giver en unik mulighed for at have et sammenhængende dagtilbuds- og skoleforløb de første 13 år af et barns liv.

Kontakt Martin Bak på 89 59 25 71 og hør nærmere

Bestyrelsesmøde den 18. november

Den 18. november havde bestyrelsen ordinært møde. Der var igen en del høringssvar på programmet, som i høj grad omhandler besparelserne i det kommunale budget for 2016 og frem. Det drejer sig om besparelse på specialområdet og på skole- og folkebibliotekerne. Derudover behandlede de forslag om opnormering i dagtilbud, en særlig førskoleindsats i Norddjurs kommune, og et tilbud om et intensivt undervisningsforløb til de 9. klasses elever, der er i fare for ikke at få 02 i dansk og matematik, og dermed ikke kan komme videre på en ungdomsuddannelse. Derudover rejste elevrådet et forslag om at få skydning på skoleskemaet til næste år.